Termékajánló
TOP termékek
Fizetési megoldás
Keressen bennünket Facebookon is!
Hírlevél
Látogató számláló
0
4
4
6
0
1
2
Szavazás
Mely bevezetni tervezett termékünket vásárolná szívesen az alábbiak közül? - több terméket is megjel
Natúr egész mandula - pörkölt, sózott
Blanchirozott mandula - egész, pörkölt, sózott
Blanchirozott mandula - egész
Blanchirozott mandula - szeletek
Blanchirozott mandula - pálcikák
Blanchirozott mandula - drazsírozott: tejcsokis, fahéjas
Blanchirozott mandula - drazsírozott: étcsokis
Dióbél - drazsírozott: fahéjas sós karamell

Szervíz

Amennyiben díjmentesen kihelyezett kávégépük van, kérjük figyelembe venni, hogy a szerződésben vállalt elvárt kávékapszula darabszám esteleges nem teljesülése esetén, a fizetendő havi bérleti díjakat a szerződésbeen vállaltak szerint kiszámlázzuk.

A Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy az asztali gépet rendeltetésének megfelelően használja. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a Megrendelő felelősséggel tartozik, mely esetben az asztali gép elszállításával egyidejűleg Szolgáltatónak jogában áll a szerződést azonnali hatállyal felmondani és az okozott kárt Megrendelőre hárítani.

Hogyan történik a gépek szervizelése?                                                                                                 

A szervizelés technikai okok miatt a szervizműhelyünkben folyik.
A zavartalan forróital ellátás érdekében azonban a javítás idejére cseregépet biztosítunk Önnek.
A cseregép ára: 7000 Ft + ÁFA , amennyiben szállítást kér: min. 1500 Ft + ÁFA irányonként (a gép típusától függően).
Ingyenesen kihelyezett gépek esetében a meghibásodott gépek szervizelését díjmentesen végezzük, Önt csak a gép ki-be szállításának költsége terheli (min. 3000 Ft+ÁFA a gép típusától függően).
A kávégép takarítása és tisztán tartása a Bérbe vevő feladata, a takarítás nélkül vissza küldött gépeket 3000 Ft+ ÁFA értékben leszámlázzuk.

Amennyiben a gép általános karbantartását és vízkőtelenítését kéri tőlünk, úgy annak költsége 5 000 Ft+ÁFA/gép+szállítási költség (min. 2x1500 Ft+ÁFA a gép típusától függően).

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó, illetve a nem a Bérbe Adótól vásárolt kapszulák okozta hibák javításának, valamint a Bérbe Vevő kérésére elvégzett 6 hónapnál gyakoribb vízkőtelenítés költsége Bérbe Vevőt terheli.

Hogyan adhatom le rendelésem?
A rendelések elküldhetőek e-mailben, illetve kollégáink készséggel fogadják hívásukat a 06 30 202 4782-es telefonszámon, továbbá a www.coffeetime.hu oldalon online is megrendelhetőek termékeink.

 Szerződés megszüntetése:

A szerződés határozatlan időtartamra szól, a felmondási idő harminc nap, szerződését a sérülésmentes készülék (és tartozékai) visszaérkezése után tudjuk megszüntetni.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérem, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

 

IMMOPACTUM Zrt. / LAVAZZA Bemutatóterem
H-6000 Kecskemét, Csíksomlyói utca 18.
Tel: +36-30-202 4782
E-mail: office@coffeetime.hu

Webáruház készítés